tirsdag 10. januar 2012

Sukk...

I dag skal gråte hele dagen, ikke leve, drømme eller le.
Bare gråte, ønsker ikke noe annet. Jeg er veldig flau og lei meg over alt det som jeg ikke har klart å få til i livet mitt i de siste 6 mnd.

Nå må jeg sette opp må liste!!

1. Ordne opp i økonomien min.
2. Ordne opp i papirene mine.
3. Ordne opp i regnskapet mitt.
4. Ordne opp i hva, hvem og hvor skal jeg lande denne gangen.
5. Og kanskje jeg kan få til noe bru utavlivet som syk likevell.


Men det er mye å ta tak i, og jeg må starte med meg selv, og på en ende. Kan ikke gi meg likevell. Uansett om det føltes veldig ille i går kveld. Jeg må gjøre noe for å greie å finne påskudd til litt posetiv energi i livet. Hvor han jeg finne den. Jo i meg selv, inne i sjela mi....og jeg skal lete og finne. Jeg skal jobbe like hardt med å finne løsninger på pengene. Og jeg skal klare å gjøre livet bedre for meg og ungene mine. Nå har jeg en plan den er mye bedre enn ingen ting i går. Og her kommer det en fortsettelse vidre. Fordi jeg kan ikke legge meg ned likevell. Kom plutselig på at jeg egentlig har et langt liv igjen. Og den boksen på nattbordet skal kun brukes mot fysiske smerter og ikke for å la meg forsvinne i det mørke hullet for alltid!!!!

Jeg får vel starte på denne enden av skalaen og være litt mor og husmor resten av dagen!!

1 kommentar:

 1. Hallo,

  Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

  Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
  Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

  Irrua-spesialistundervisningssykehus.

  SvarSlett