lørdag 7. mai 2011

Akkutt Vårlei!!!

Eller kanskje bare lei av alt. Jeg kjemper så harde kamper hele dagen.....
Indre kamper, fordi jeg har ikke hatt det så bra på mange år. Og så går ikke alt like bra.
Skulle ha begynt å bygd, men vanskeligheter med å få det til, vi skal utvide og få plass, men det ser veldig vanskelig ut egentlig. Fordi, fordi jeg er hjemme, ikke frisk og syk.
Jeg kjemper for livet, jeg kjemper hele livet. Jeg kjemper for å bli frisk, for å blir hørt og for å leve normalt.

Men hva er vel normalt. Nå skal jeg kjempe igjen, om livet. Fordi jeg jobber så hardt for tiden.
Har hatt denne uken noen nedturer der jeg har måtte sagt til meg selv dette klarer du fint. Jeg overlevde, og klarte så mye. Men ingen så det, ingen ros ingen ting........det er ikke enkelt å bli bedre heller.

Har vært uten medisiner i tre uker nå og det har gått helt fint. Har litt smerter i dag, men jeg har jobbet i hagen. Løftet på masse stein. Har greid å lenge mye bedre, jobbet jevnt med hagen og meg selv.

Nå hadde jeg bare lyst til å gjemme meg, forvinne, rømme, bare dø.....grave meg ned i et hull.......

Eller drømme meg bort og leve på en sky, gå på butikke å kjøpe den maten jeg har lyst på, planten og jorfen jeg ønsker og kan bestille meg en ferie tur! Ingen ting av dette kan jeg gjøre for tiden. Ingen ting....dystert. ja. jeg er dyster og trist. Tunge tanker dreper meg trodde jeg tidligere. men der tok jeg feil. Fordi jeg er optimist av legning og i tillegg litt kjedelig. For en merkelig blanding, fordi jeg er veldig sjenert. Og har god humor på samme gang...hmmmmmmmmmmm sutrekjerring er jeg nå.......grrrr..Ønsker meg en mann, frittgående høner og ei helg med bare sydamer :-)) 

1 kommentar:

 1. Kjære deg!!!

  Sender god klem og varme tanker,
  du skal bare se at det ordner seg på et vis til slutt.
  Det gjør jo stort sett det heldigvis!!!

  Stå på men ta også var på deg selv og dine.

  Gode tanker fra
  Lene

  SvarSlett