søndag 6. februar 2011

Uflaks...

Jeg har skadet meg, men har ingen å snakke med det om. Ingen voksne.
Ingen som kan trøste meg, ingen som sier jeg kan kjøre det, eller hjelpe deg. Jeg kunne ikke ringe noen, men rope høyt om hjelp, vekte sikkert hele nabolaget. Så en politibil i gata etterpå.

Jeg bikket/sklei og falt over min vaskebøtte og balje i dag. Begge gikk i tusen knas. Jeg berget nok både kropp og sjel pga dem. At de havnet underst er helt magisk, men slik ble det og jeg ropte etter hjelp og hjelp fikk jeg av mine sønner. Det var umulig å komme seg inn, så jeg stod ute i 25 minutter. Så kom det en sykebil og hentet meg. Jeg klarte ikke å gå. Jeg klarte ikke å bevege meg. Jeg hadde slått ryggen min så ille!!!!

Så jeg kom meg til sykehuset, kom meg på røngten osv og kom meg hjem igjen. men jeg ble ikke sett.....
Ble ikke tilbudt noen ting, ingen ting mot smertene, ikke mot kulden jeg frøs, ikke mot min negl som var brukket. Jeg kunne ikke engang strikke mens jeg ventet på drosjen som skulle komme tre timer etter jeg kom på sykhuset. Og etter at røngtenbildene så bra ut, var jeg bare luft. Da fikk jeg faktisk bare lyst til å grine. Ingen tok hensyn til meg og at jeg har ME og jeg fortalte det.

Jeg ble bare satt på en stol, men smerter, ventende på en drosje i en time. Med våte klær og i døråpninga på sykehuset. jeg føler meg ikke bra. Temmelig, forferdelig vemmelig egentlig!!!
Blodrykket var i allefall bra og pulsen,....jaja...det vet jeg jo........grrr....

Jeg ønsket meg mere vennlighet og ei saks. Som jeg forøvrig oppdaget at jeg hadde i veska mi da jeg kom hjem...

2 kommentarer:

 1. Takk for kommentar inne hos meg. Dette var jo ikke bra i det hele tatt! Stor, stor klem til deg! Det har blitt kalde miljø på sykehusene våre når de slenger folk nesten ut i drosjekø med våte klær når det ikke vises noe alvorlig på røntgen!

  Håper det går bedre med deg nå, kjære Lykke.

  SvarSlett
 2. @ Lykke :) Håper det går bedre med deg nå, du må da være forslått i alle regnbuens farger ?! Det var lite profesjonell behandling av deg, dårlig at den enkelte bahandler du møter ikke føler personlig ansvar , veldig dårlig faktisk !

  Håper du går mildere og vennligere dager imøte, jeg heier iallefall på deg <3
  klem fra
  Lilljekonvall :)

  SvarSlett