fredag 21. januar 2011

LDNTenk da fikk jeg viljen min til slutt da. Og ikke nok med det så skal vi gå igjennom helsa mi på nytt og være systematisk. Jeg gleder meg så mye, ikke så rart det da da jeg føler at jeg har sittet på gjerdet å ventet i flere år. Jeg har sittet å sett på at andre har blitt friskere. Jeg har sett postivitet i andre som jeg kunne drømme om hadde hendt meg. Tenk på det at nå er det min tur.

Jeg hadde lagt ME og helse på hylla. Jeg hadde sverget til hverdagslykke og livsglede. Jeg hadde ikke trodd jeg fikk hjelp av fastlegen min. Ikke med de tankene han har om me og medisiner. Men nå var det en helt annen lyd. Og jeg får begynne på LDN, han skulle søke og så skal jeg få resepten i posten. Det er langt å kjøre til Molde for en legetime. Og jeg var så kvalm at jeg ikke orket å sitte på bussen enda det er mye bedre. Og det regnet slik over fjellet, kjøreforholdene var veldig vanskelige. Men det var godt å få fokus på noe annet enn bare meg selv.
Plutselig begynte jeg å tenke på alt jeg ikke kan om ME og om forskning. Jeg ble plutselig flau, fordi jeg hadde mistet motet og da tenkte jeg det var best å vite minst mulig fordi ellers kom jeg til å bli deprimert. Noe som jeg holdt på å bli. Jeg greide ikke å tenke skikkelig fordi jeg ble så misunnelig og lei meg over alle som kjøpte jeg hjelp. Der staten ikke birdro, men en måtte betale alt selv. Så leste jeg om de legene som tok opp og begynte å ta biologiske på ny. Gå helsen nermere i sømmene og nå er det min tur. Tenk at jeg klarte å si så klart og tydelig at jeg ikke var enig med Wyller og ville ikke vente til forskingen hans var over. Det kunne ta flere år i mitt liv. Og jeg ble forstått. I dag har jeg begynt på pencilin, første omgang i 14 dager. Merkelig type egentlig da jeg ikke skal ta den til mat. Håper jeg greier å huske 4 tabeletter om dagen til forskellige tider. Og så skal jeg ikke spise før og etterpå. Det blir reine slankepillen det!!Jeg har betennelser både her og der. I hodebunnen er skikkelig vondt noen ganger. Jeg klipte håret mitt, fordi det ble ei slik pine. Men det ble ikke bedre, men jeg ser ikke så ille ut i allefall.


Så har jeg avtale om nye prøver om 14 dager. Gleder meg til det.
Lurer på hvorfor blodårene på ventre tommelfinger blir store og hovne når jeg blir sliten. Og hvorfor jeg har lyn i venstre rompeball, hovner opp skikkelig på høyre hånd når jeg lager vaffelrøre. Dette er helt nytt for meg. Og så må vi finne ut hvorfor jeg klare å ro på ro maskin, men klare så vidt å gå 15 min på tredemølle....+++++

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar