tirsdag 4. januar 2011

Godt Nytt År!!!

Nå er det starten i et nytt år. Og da er det mange nye muligheter sies det.
Og jeg skal jammen ta sjangsen på det i allefall.

Hva skal en starte med da tro? Begynne med å betale strømrengingen som ble dobbelt så stor som i fjor. Eller kanskje gråte en liten skvett i stedet over hele greia. Sinnsykt synes jeg at jeg skal være så heldig, å vinne i strømlottoen i år også. I fjor vann jeg over 40 store i minus. Jo jeg er syk og var veldig syk. Og kom i minus hele tiden. Da jeg bare betalte bare regninga og prøvde å bli bedre. Nå betaler jeg masse penger i mnd. Men er lykkeligere. Jeg er lykkeligere over å prøve å gjøre opp for meg. Men det er veldig vanskelig å få endene til å møtes. Men jeg kan ikke gi opp for det. Jeg gir meg ikke!!!!!

Ikke faen heller, så i dag har jeg klart å gått tur med hunden og i morgen skal jeg begynne på treningssenter. Og jeg skal ikke gi opp, men begynne rolig. Det gleder jeg meg ufattelig mye til...........grrrrrrrrrrrrrrr....endelig skal jeg begynne å bevege på meg.  Jeg har bikket over 100 kilo. Ja tenke seg det. Så da blir det alskens drikkekurer og slå opp på slanking på internett og lese bøker.... Never!!!! No!!!!!

Jeg skal starte dagen med Multishi og livex te.
2 brødskiver til frokost, en frukt til lunsj, te og masse vatn.
Vanlig norsk middag på liten asjett og ha på en gang.
1 skive til kvelds og med gulerøtter/kål i tillegg innimellom.
Brødet skal være som vanlig speltbrød. Orker ikke smerte av hvete i brødet. Jeg spiste hvetebød hele jula, og det kjentes ikke godt for meg.

Jeg orker ikke å bake lengre, men har funnet ut at speltbrødet på butikken fungerer veldig bra for meg.

Og jeg skal på trening allerede i morgen kl 1100. Galskap med ME, men jeg har behov for å være litt gal.
Jeg klarer ikke å sitte hjemme å se på tv, blir så himla lei av seriene som går på dagen og såper er jeg dårlig på. Nei jeg liker best zalo!!

1 kommentar:

  1. Rusler innom med et ønske om at du får et godt år og at fremgang på både helse og andre ting kommer deg imøte. God klem og Godt Nytt År !

    SvarSlett