søndag 7. november 2010

Nr 3 på lista. Rydd opp i rotet!!!



Jeg ha så mye rart liggende. Mye som jeg gleder meg til å ta fram når jeg får litt større hus tenker jeg.
Og så har jeg så mye liggende som jeg kan lage noe av. Og alle skoene og klærne som kanskje kan brukes igjen en gang. hvis jeg går i sammen noen kilo. Da har jeg noen pene kjoler hengede som jeg kan bruke igjen.
Dem har jeg nok bruk for igjen, tror jeg kanskje ikke nei......utgått på dato og det er fasongen min også. Så om jeg slanker meg er vel ikke kjolene sikkert ikke moderne lengre.
Lån her.


Jeg har så mange engler
som jeg ikke har plass til, de er i kasser og står egentlig over alt. Jeg får kanskje bli til vi får bedre plass, men hva meg alt det andre. Hvordan skal jeg finne plass til det. Når jeg får flyttet alle mine saker og puttet alt i esker, da skal det vel bli litt bedre plass får jeg håpe. Men hva med alle glassene som jeg har samlet på. Hvor kan jeg ha dem, jo jeg er så heldig at det blir nytt kjøkken til sommeren, da blir det hyggelig å sette finglassene i stas skap og vise dem fram. Men tar jeg et glass vin, finner jeg alltid fram finglassene. De skal ikke spares på. Men noen ligger i kasse også.

Og hva med det nye Middagsservise som jeg kjøpte for min første lønning, i min nye jobb for mange år siden. Frokost servise er allerede i bruk, men til sommeren kanskje. Jeg håper jeg får tømt den kassen til da.

Når det gjelder alle conan-bladene til guttene så må vil vel finne nye kasser og legge dem ut for salg på finn kanskje. Om ikke annet gi dem bort, sikkert mange årganger.

Så jeg har masse ting som jeg må få orden på. Å jeg glemte alle bøkene mine, jeg har så mye bøker. Til alles irritajon. Men ikke min. Jeg får få dem i hyller, og kanskje er jeg heldig og blir frisk nok til å lese allesammen også. Har vist veldig mye bøker, vanlige bøker. Mest krim vil jeg tro. Men jeg er veldig glad i å lese. Det er så flott. Gleder meg til at de skal opp i hyllene i min nye stue. Tror jeg vil bli veldig fint.


Gurimalla, enn alt turutstyret. Vi må finne en løsning for faste plasser til dette utstyret. I stedet for at det skal ligge i loftsgangen under et bord lengre og bli til rot. Ja da kan jeg vel kanskje få det på listen over ting som skal krysses av og gjøres mot jul. Og vi skal feire som familie med jule vask!!!

Hehehe...vet ikke om ungene vil bli så glade for det, men de må nok hjelpe til litt:-))
Tror jeg tar meg en tur på cafe først jeg.....trenger litt motivasjon!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar