lørdag 2. oktober 2010

Lukten av krokodille skinn!!

Den skulle jeg gjerne ha kjent nå.
Her er det dårlig med penger og ingen krokodiller å skyte heller. Hva skal man gjøre da man tro. Har ikke så fin kropp lengre og høna er vist ubrukt for tiden. Ikke mye penger å tjene på den heller. Og jeg er vel i litt dårlig form og det er ikke så smart å prøve noen kjappe raske penger på Karl Johan heller.

Så da må det bli skinnet, jeg må kjøpe meg en krokodille. Men man skal ikke selge Bjørnen før den er skutt. Så jeg trenger noe ferdig skutt krokodille, som jeg faktisk vurderer å selge hel. Det må det vel bli penger av. Og ikke kan jeg selge huset, det er ikke verdt noe og bilen må jeg ha. Lurer på hva jeg skal gjøre på. Jobbe, joooo....men jeg klarer ikke å tjene nok på en gang.
Jeg må vel finne meg en bjørnejeger som kan få litt høne av meg. Det er vel det en kaller vinn vinn situasjon...jeg penger av han. Han er jo borte så lenge om gangen at han ikke kan skylde på utrent høne. Fader jeg trenger en snekker også.  Kunne gjerne ha vært en handyman. Men det er ikke så enkelt vel, fordi som oftes er humoren glemt. Litt halvfrekke tonen slik at en får lyst til å by ho frem. Sukk...så vanskelig i grunn.
Da må en vel krype til korset og lage et skikkelig busjett. her eller her. Så jeg får vel gjøre det da til slutt.
Ingen høne, intet skinn eller mann. Trodde livet skulle være enkelt jeg. bjørnetjenste? hva er det. En mann eller drømmen om mange penger.  Nei jeg tror jeg må kjøpe meg en bjørnedrakt;-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar