tirsdag 12. oktober 2010

Litt mere om engler.

Jeg skulle gjerne hatt en engel som kunne ha drysset litt engle pulver over hodet på meg og løftet hodet mitt opp. Slik at jeg igjen greier å se utover horisonten. Se fremover og utover slik at jeg greier å leve igjen.
Nå er jeg bare i en svimmel døs, som ingen greier å forstå.

Jeg er ikke, men lever.

Jeg ser, men greier ikke å løfte opp hodet og gjøre noe med livet mitt.
Om jeg er deprimert, ja kanskje det. Da hadde jeg kanskje fått hjelp.
Om englene hjelper meg det vet jeg ikke. Men jeg prøver i allefall å be.

Kjære gud, jeg trenger en engel som kan hjelpe meg.

Med alt i fra økonomi til bedre helse. En engel som ser hele meg. Lengre enn bare 5 minutter, en som jeg kan gråte på skuldra til. Jeg trenger å gråte. Har ikke gjort det på kjempelenge. Jeg har ikke fått trøst over min sorg i livet. Det å mestre alle deler av det. Nå braker det løst, jeg orker ikke lengre å leve som før, jeg orker ikke lengre å puste som før, jeg orker ikke å le. Jeg orker og vil ikke mere. Jeg må gjøre noe nytt. Noe som gjør at jeg har lyst til å puste igjen, lyst til å le og leve enda mere.

Når alt er som lyn  inne i hodet. Det gjør vondt. Hele hodet har fått skyggelapper på. Det er ikke noe trivelig å gå når det ikke føles som kroppen er med. Det er ikke morro å skrive når fingrene ikke treffer tastene eller henger etter. Og når en snakker så høres det ut som en er i hult rom, som alt skjer utenpå en. Men hva betyr det for andre. Ingen ting....når kroppen min skriker fordi hodet har lyn. Og det gjør ikke godt å være så dopet som jeg føler jeg er nå. Alt blir så sløvt og i sakte film. Jeg vil så mye mere enn hva jeg kan.

Da får jeg lyst til å reise meg opp og ta i mot gud i en sang og synge med det høyeste jeg kan.
Syng og få livet tilbake. Syng å gled deg over livet. Syng med hele meg slik at jeg får gåsehud og kan gråte litt også. Lev sier gud, lev og tro på livet og gud.

Jeg sier jeg vil så mye men får ikke alt jeg ønsker i livet til ennå. Men det skal bli igjen!!

1 kommentar:

  1. Æ skjønner at du trenger påfyll....

    Æ skal se ka æ kan gjøre <3

    SvarSlett